Mnoho užívateľov internetu si neuvedomuje, ako ľahko je možné o nich získať osobné informácie, keď sa pohybujú na webe. Naša spoločnosť  vždy rešpektovala a chránila súkromie našich užívateľov.  Ak by ste nám nemohli veriť, nemohli by ste u nás ani nakupovať. Z toho dôvodu je pre nás ochrana vašich osobných údajov výsostne dôležitá. Vaše osobné údaje neposkytujeme žiadnym iným subjektom, sú vždy spracovávané v súlade s platnými právnymi predpismi.  Spracovanie osobných údajov vykonáva automaticky alebo manuálne prevádzkovateľ internetového obchodu AlfaBox Europe s.r.o.. Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné. Garantujeme vám všetky práva vyplývajúce zo zákona č. 122/2013 Zb., v platnom znení. Máte právo prístupu ku svojim osobným údajom, právo na opravu svojich osobných údajov a ďalšie práva vyplývajúce zo zákona. Ochrana a rešpektovanie Vašich práv sú našou prioritou.

Evidencia návštev

Pre evidenciu návštevnosti používame službu Google Analytics. Dáta získané touto službou sa používajú iba pre štatistické účely a nie sú v žiadnom prípade dôverné. Na základe týchto získaných dát sa nikdy nepokúšame identifikovať užívateľa alebo skúmať, kde sa na webe pohyboval. Prehľad informácií, ktoré získame vašou návštevou, je tu: http://www.google.com/support/googleanalytics.

Zhromažďovanie osobných údajov a ich spracovanie

Od užívateľov našich stránok taktiež  získavame osobné údaje vrátane e-mailovej adresy pri on-line nákupe, registrácii do súťaží, poskytovaní on-line zákazníckych služieb a pod. Takto získané osobné údaje sa používajú výhradne k účelom, na ktoré ste ich sami poskytli. Vaše meno, priezvisko a adresu využívame v súlade so zákonom č. 122/2013 Zb., v platnom znení, k ponuke tovaru a služieb.

Zoznam zhromažďovaných cookies

Nižšie uvedená tabuľka obsahuje zoznam zhromažďovaných cookies.

Název Popis
CART Spojenie na váš nákupný košík
CATEGORY_INFO Uchováva informácie o kategóriach na stránke, ktoré umožňujú zobrazovať stránky rýchlejšie Produkty, ktoré máte v zozname k porovnaniu
COMPARE Produkty, ktoré máte v zozname k porovnaniu
CURRENCY Vaša preferovaná mena
CUSTOMER Vaše číslo zákazníka (šifrované)
CUSTOMER_AUTH Indikátor Vašeho prihlásenia v obchode
CUSTOMER_INFO Vaša skupina zákazníkov (šifrované)
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Uloží segment zákazníkov ID
EXTERNAL_NO_CACHE Príznak, ktorý určuje, či ukladanie do medzipamäti je zakázané alebo nie.
FRONTEND Môžete sesssion ID na servere
GUEST-VIEW Umožňuje hosťom upraviť svoje objednávky
LAST_CATEGORY Posledná kategória, ktorú ste navštívili
LAST_PRODUCT Posledný produkt, ktorý ste si prehliadali
NEWMESSAGE Označuje, či nová správa bola doručená
NO_CACHE Informuje o tom, či je povolené používať cache
PERSISTENT_SHOPPING_CART Odkaz na informácie o vašom košíku a sledovanie histórie, pokiaľ ste sa pýtali na stránky
POLL ID všetkých ankiet, v ktorých ste hlasovali
POLLN Informácie o hlasovaní v anketách
RECENTLYCOMPARED Posledné porovnávané produkty
STF Informácie o produktoch odoslané e-mailom priateľom
STORE Informácie o zvolenej jazykovej verzii obchodu
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikuje, či máte povolené cookies
VIEWED_PRODUCT_IDS Zoznam posledných navštívených produktov
WISHLIST Šifrovaný zoznam produktov v zozname obľúbených
WISHLIST_CNT Počet položiek v zozname obľúbených